Toyota este lider mondial

miercuri, 21 octombrie 2009
Cum a ajuns Toyota lider mondial al pietei auto?
E o intrebare foarte interesanta si totusi extrem de complexa.
Toyota a stiut intotdeauna sa asculte vocea consumatorului, si a incercat tot timpul sa faca tot posibilul pentru a satisface pe cat posibil posesorul actual precum si viitorul posesor de auto Toyota.
Pentru a ajunge in varf in industria auto, trebuie sa fii de nota 10 pe toate planurile : calitatea produselor, preturile competitive, publicitate, distributie, marketing, strategii de vanzare, etc, iar Toyota si-a facut datoria cu varf si indesat.
Si iata ca acum se afla pe cea mai inalta treapta a podiumului.
Insasi faptul ca Toyota este cel mai vandut brand auto dovedeste ca noi, consumatorii, suntem foarte inteligenti, si avem capacitatea de a alege produse top quality.
Daca aruncam o privire la site-ul constructorului japonez, o sa observam ca gama lor de autovehicule acopera toate clasele, incepand cu iGo care este intra in clasa city car pana la Avensis in clasa medie, Land Cruiser la Offroad-ere, Prius la Hybride, si Hiace in categoria vehiculelor comerciale.
De-a lungul timpului s-au facut mai multe studii privind satisfacerea nevoilor consumatorului, iar Toyota s-a situate intotdeauna pe locurile fruntase.
Un studiu recent intreprins de J.D. Power si Asociatii a aratat faptul ca Toyota este lider in ceea ce priveste satisfactia consumatorului.
La siguranta, constructorul isi arata calitatile de lider, vechiculele Toyota testate in 2009 obtinand maximum de puncte la testele de siguranta EuroNcap.
Fiabilitatea masinilor ramane o certitudine in cazul Toyota, masinile produse de lider fiind extrem de fiabile.
Britanicii de la Warranty Direct au publicat de curand un top al celor mai fiabile masini din lume, Toyota regasindu-se in primele 10 locuri cu doua modele, si per total cu 8.
Calitate, confort, fiabilitate, tehnologie, siguranta, pret – sunt elemente extrem de importante pentru noi, consumatorii… iar in cazul de fata, ele se afla intr-o armonie perfecta, si se regasesc sub un singur nume : Toyota.

Acest articol este scris pentru concursul organizat de pcnews.

0 comentarii: