Poti sa scapi de ghinion???

sâmbătă, 20 iunie 2009
Un amic de-al meu, avand un salariu destul de bun, a zis ca, pe langa SEAT-ul pe care il are, sa-si mai cumpere inca o masinuta, ceva mai ieftina, pentru tavaleala cum se zice. Asa ca si-a cumparat un Daewoo Espero, o masina eleganta si confortabila.
Povestea incepe asa : timp de cateva luni masina a mers beton : demaraje, scartaieli de roti, drumuri lungi, varfuri de 180km/h ...
Intr-o zi, omul a zis sa forjeze si el putin masina facand o tura pe autostrada cu viteza de 180+ km/h (desi viteza maxima constructiva trecuta in talon era 170km/h), consecinta fiind defectarea motorului. Dupa reparatie, care trebuie precizat ca a costat destul de mult, masina a fost din nou ok. Dupa ceva timp, masina avand destui km parcursi si avand o varsta (12 ani), a cedat cureaua de distributie...asa ca incepe din nou poveste cu service-ul si bani aruncati pe reparatii.
Acum, vine si partea in care mecanicii romani trebuie felicitati pentru faptul ca nu au fost in stare sa puna cum trebuie o amarata de curea de distributie...asa ca bineinteles a urmat un bis al episodului cu service-ul si banii dati pe reparatii.
Dupa reparatie, masina mergea din nou foarte bine...super!
Si tocmai cand omul credea ca a scapat de necazuri, il loveste un tir din spate si-i face masina praf...acum costurile de reparatie sunt mult mai mari, asigurarea lu' nenea cu tirul nu acopera toata cheltuitala...asa ca, adio Espero! Pacat de aceasta masina superba...

0 comentarii: