Cel mai scump telefon din lume

miercuri, 17 iunie 2009



Un iPhone 3G confecţionat din aur de 18 carate şi încrustat cu diamante este cel mai scump telefon mobil din lume, scrie "The Telegraph".
Telefonul mobil iPhone 3G King's Button este înconjurat de o linie de aur alb încrustată cu 138 de diamante de cea mai bună calitate si costa nu mai putin de 1,8 milioane de euro.
Cea mai importantă caracteristica a telefonului este butonul central, care este confecţionat dintr-un diamant rar de 6,6 carate, gadgetul fiind considerat o adevarata opera de arta.

Hmmm...sa dai pe un telefon aproape 2 mil de euro? Are el cateva diamante si ceva aur pe el, dar daca adun valoarea la astea, nu cred ca iese nici pe departe suma asta.
Dar exista destui bogatasi care nu mai stiu pe ce prostii sa dea banii, si probabil ca o sa cumpere si asa ceva. Eu unul spun ca nu mi-as lua asa ceva, chiar daca as avea foarte multi bani...dar, daca as fi in locul unui nenea d-asta plin de bani, probabil as gandi diferit fata de cum gandesc acum - ca doar se spune ca banii iti iau mintile...
Deci, domnilor care extrageti petrol din curte, care conduceti companii de succes, care aveti copaci in care cresc banii - uitati ca a aparut inca o chestie pe care sa cheltuiti banii. Spor!

0 comentarii: