Ce as vrea sa vad pe site-ul Toyota

marți, 27 octombrie 2009
M-am inscris la concursul Superblog organizat de PcNews cu intentia de a face treaba buna si de a lua fiecare proba ca atare.
Nu am de gand sa sar peste vreo proba, fie ea si optionala. Iar tema de azi imi cere sa scriu un articol referitor la site-ul Toyota, referindu-se mai exact la ce as vrea sa descopar pe acest site.

Pentru ca intotdeauna trebuie sa analizezi problema inainte de a gasi solutii, am accesat site-ul toyota.ro .
La prima vedere site-ul este extrem de bine realizat, imi place tot, de la aspect, culori, pana la prezentarea masinilor, filmuletele de prezentare si brosurile atasate in cadrul fiecarui model.

Totusi, trebuie sa vin cu cateva idei, asa ca o sa scriu cate ceva, desi site-ul este destul de cuprinzator.
Ce mi-ar fi placut mie ar fi fost ca-n cadrul fiecarui model sa existe o galerie foto denumita : "Miss modelul X", de exemplu : "Miss Yaris", "Miss Avensis", unde sa regasim cadre incitante si sexy ale unor fete frumoase, alaturi de fiecare model Toyota in parte.
Ar fi o idee unica si interesanta, parerea mea.
Exemple :



Ce-as mai vrea sa vad pe site ar fi o rubrica denumita "Istoria modelului X", prezenta in pagina fiecarui model, unde sa apara informatii si poze care sa prezinte istoria fiecarui model Toyota.
Ceva de genul :



O alta rubrica rezultata de imaginatia mea ar fi numita "Divertisment" si ar cuprinde jocuri flash de tip racing si nu numai, in care sa regasim modelele liderului auto, precum si un Quiz care sa contina intrebari referitoare la lumea Toyota.

Exemplu joc :



Exemplu Quiz :



Cam astea sunt ideile mele. Bune, rele, altele nu am momentan.
Eu sunt un tip foarte preocupat de autoturisme in general, si foarte des fac surfing printre site-urile producatorilor auto, si ce pot sa spun e ca Toyota are un site foarte bine realizat, un site profesional as putea spune, demn de un producator auto care se respecta.
Bravo Toyota, si mult succes in continuare!

7 comentarii:

Oana spunea...

Foarte interesant articolul. Eu as aplica punctul 2 si 3, chiar daca la punctul 3 ma gandisem si eu... Acum o sa incerc sa ma redirectionez! Bafta, e reusit.

VRD spunea...

Ms frumos, sper sa iau un punctaj bun.
Multa bafta si tie!

Daniela spunea...

he he Johnny, oh, Johnny, numai la femei si quiz-uri de gandesti :P

VRD spunea...

Ce sa fac si eu :))

Tony spunea...

Nu stiu ce sa zic despre punctul 1, dar 2 si 3 sunt de-a dreptul geniale! Felicitari si bafta in continuare!

FELICIA spunea...

Da, am inteles ce lipseste site-ului si ai dreptate...doar barbatii se uita mai mult dupa masini si femei.

Unknown spunea...

Deci, tu ai nevoie de Toys :D Aha! nu de masina fiabila :D