Trabant - o masina de fite

sâmbătă, 13 august 2011
Ma suna un amic cu noaptea in cap, ca si-a luat masina. Stau putin si ma gandesc...ce masina sa-si ia asta, ca are abia 16 ani :)))
Ma ia nebunu' cu un ton de copil care a vazut pentru prima data suzeta...si ma invita a doua zi la o tura cu limuzina germana.
Ajuns la fata locului, mi-o prezinta omu : interior impecabil, volan, pedale, si multe alte dotari :)))...am uitat sa va spun ca avea spoiler pe fata de BMW :))
Si ma invita tanarul sofer la o tura cu Traby. Trecem peste scosul cu spatele din curte, ca nu vreau sa rad de el. Si pornim pe sosea cu scartait de roti, si fara sa-mi dau seama, nenea nu tinea volanul chiar drept, si intram cu jumatate de masina in sant. Partea proasta e ca, a trosnit sasiul, si acu' necesita o sudura ca la carte :)). Una din anvelope era sfasiata pe din doua, dar nu asta conteaza nu?
S-a suparat baiatu' ca abia cumparase minunatia in cauza, si a rupt-o din prima zi. I-am zis : "Lasa ma, se mai intampla...ehh, primul tau accident! Du-te la gagica-ta sa te consoleze...poate cine stie, daca ai noroc, o sa-ti arate si o mostra de lenjerie intima... hahaha!".
Acu' ma gandesc daca o sa mai apuce masina asta un al 2-lea accident.

0 comentarii: