Michel Lotito - Domnul "Mananca Tot"

miercuri, 14 septembrie 2011
Michel Lotito a fost un entertainer francez, cunoscut in intreaga lume pentru capacitatea sa extraordinara de a manca diverse lucruri de metal, sticla, cauciuc si alte materiale.
Cand am studiat la limba engleza povestea sa, am crezut ca este un personaj fictiv, pentru ca totul parea mult prea ireal. Ca de exemplu, se spune c-ar fi mancat chiar si un avion (un Cessna 150 de mici dimensiuni).
Dar la urma urmei, se pare ca e adevarat. Domnul "Mananca Tot" a mancat, intre anii 1959-1997 aproximativ o tona de metal. Incredibil!!!
Acesta s-a stins din viata la varsta de 57 de ani.

1 comentarii:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com