5 metode de relaxare

vineri, 9 septembrie 2011
Cu totii ne confruntam cu stres, rutina, plictiseala, probleme, suparari, etc. Cateodata este insa nevoie sa uitam de tot si toate, si sa incercam sa ne relaxam si sa ne eliberam de toate energiile negative.
Pentru aceasta, exista mai multe metode :

1.Muzica.
Muzica are puterea de a te relaxa si binedispune in orice moment al zilei. Asculta melodiile tale preferate, singur, fredonand refrene de neuitat.

2. Dansul
Dansul este unul din cele mai frumoase practici dobandite de om de-a lungul timpului. Invitati-va partenerul la un dans lent, sentimental, sau, de ce nu, la unul energic si antrenant.

3. Filmele
Un film bun are intotdeauna un efect benefic asupra starii noastre actuale. Puteti sa-l urmariti de unul singur, sau alaturi de prieteni.

4. Cititul
Desi lumea multimedia tinde sa ingroape tot mai adanc cartile, o carte buna beneficiaza de extraordinara magie de a ne purta in lumi necunoscute, pline de mister si imaginatie.
Asezati-va intr-un fotoliu confortabil, intr-o camera unde linistea e la ea acasa, si parcurgeti fiecare fila cu interes si entuziasm.

5. Masajul erotic
Desi, probabil ca intra in sfera practicilor neortodoxe, masaj erotic reprezinta un remediu eficace in a elimina stresul, oboseala si energiile negative.
Este bine insa sa nu confundam masajul erotic cu sexul.

0 comentarii: