Argila Algo - o minune a naturii

miercuri, 9 iulie 2014
Indicatii:
Afectiuni ale aparatului digestiv si anexe: ulcer, gastrita, colita, enterocolita, rectocolita, hemoroizi, constipatie (daca nu exista modificari anatomice ale colonului), pancreatite cronice, hepatite cronice, colecistite fara calculi, diaree, dizenterie; afectiuni renale: infectii urinare rebele, calculi renali si nisip (mal) renal, insuficiente renale;
tulburari metabolice si dereglari glandulare diverse: diabet zaharat tip II, hiper si hipotiroidie, noduli tiroidieni, noduli mamari (tumori benigne), spasmofilie; tulburari ale aparatului cardiovascular: hipertensiune arteriala de origine renala, ameliorarea circulatei arteriale si venoase, hipotensiune; afectiuni ale aparatului uro-genital: tulburari de menopauza, dereglari ale ciclului menstrual, fibromatoza uterina in faza incipienta, afectiuni ale prostatei.
Rezultate bune se obtin si in dureri reumatice, migrene, plagii, ulcere varicoase, bronsite, anemii, stari de stres, acnee.

Nu vreau sa fac nici un fel de reclama, dar acest produs este excelent. Nu putine au fost cazurile in care oameni bolnavi de cancer, insuficienta renala, ulcer si alte afectiuni grave, care s-au vindecat intr-un mod incredibil. Partea excelenta este faptul ca acest supliment alimentar nu prezinta nici un fel de efecte secundare, nici macar in caz de supradoza!
Si pe deasupra, mai este si ieftina. O gasiti la magazinele Plafar, dar se poate si comanda direct de la producator (vezi argila-algo.ro). Eu am dat pe o cutie de 500g numai 30ron.

0 comentarii: