Concursul Internetul Netului

sâmbătă, 7 noiembrie 2009
Doamnelor si domnilor, iata-ne din nou in platoul emisiunii “Internetul Netului” . Asa cum cum v-am obisnuit si pana acum, vom asista la cel la cel mai tare concurs din Romania. Iar premiul de azi este o masina supeeerba!



Azi ii avem alaturi pe : Costi Frigidu (profesor de matematica) , Leonardo DiCarpaio (manelist) si o incantatoare domnisoara pe nume Elennna (cantareata de playback … numele Elena si Elenna erau luate, asa ca a mai introdus un N in nume ).

Haideti sa scriem pe niste hartie igienica ca alta nu avem, probele, si sa le amestecam in caciula lu’ Mitica de la Vacanta Mare (invitat special). Neah, ne descurcam cu ce avem.

Ia sa vedem si biletul castigator… hmmm, mi s-a lipit hartia de mana, sper ca n-a mai fost folosita… Ehhh, pana la urma nu mai conteaza, suntem la un concurs si trebuie sa ne simtim bine. Hehehe.
Deci pe bilet scrie asa : Vorbeste despre sortimentele de produse si argumenteaza ce anume iti place la site-ul quelle.ro, cel mai tare magazin online de haine din Romania.

Cine e primul care raspunde? DiCarpaio, spune, ca vad ca esti nerabdator.

DiCarpaio :
Ce mor site-urile toate
Ca quelle ii da pe toti pe spate
Are firma si produse cool
Este site-ul cel mai bun….. solooooooo
V-a placut fanii mei? Aplaudati-ma haidi... Am tarife mici, chemati-ma la nunti manca-v-as papioanele voastre.
- Cred ca e de ajuns Dicarpaio, cine mai incearca ?

- Eu! Raspunde profu de matematica, sigur pe el. Daca calculati 232y1+123z21*9382x/872p o sa aflati si parerea mea despre site. Nu se poate asa ceva, sa nu stiti matematica! Matematica e the best... pai ce se alegea de lumea asta daca nu exista radicalul? Sau daca nu exista ecuatia de gradul 3???

- Domnule Frigidu, ma scuzati ca va spun, dar bateti campii grav de tot. Alta parere? Spune tu Elennnnnnnnna!

- Hey, you wanna touch me, you wanna kiss me, yeah baby...
Si acum urma miscarea aia, uhhhhh, hey hey, yeah yeah, cool.

- Pai ce faci draga?! Ai venit cu ipod-ul aici sa faci playback? Trezeste-te, esti la un concurs! M-am saturat! Sunteti descalificati cu totii.

Publicu’, e vreunul capabil sa raspunda la aceasta proba si sa plece acasa cu un minunat autoturism marca Trabant cu motor de scuter chinezesc? Upsss, n-am observat ca ati lipit emblema de BMW pe el. In fine, puteti castiga acest superb autoturism. Vrea careva sa-mi raspunda?

- Helloooo, eu euuuuu! Striga un tanar din public.

- Da, domnu...

- Florin Bogdan Ionel

- Ok. Dar cum prefer sa-ti zic?

- FBI

- Ok, domnule…FBI…. raspunde la cerinta concursului si pleci acasa pe 4 roti.

- Da... am sa incerc… Deci, pot sa spun ca vizitez destul de des acest site si ma aflu in cunostinta de cauza.

Primul lucru care iti sare in ochi la intrarea pe un site este designul, iar in cazul Quelle este foarte ok, dupa parerea mea. Culorile folosite sunt foarte la moda in reteaua online, de exemplu acel albastru impreuna cu nuantele de roz folosite la unele butoane realizeaza o combinatie foarte buna. Am vazut multe site-uri ale caror teme folosesc culori vii, pronuntate, care practic derajeaza ochiul si te indeamna sa incetezi vizitarea lor. Ei bine, la Quelle nu este cazul. Se vede clar amprenta unor profesionisti in domeniu.

Imi mai place faptul ca site-ul este extrem de bine organizat. Cele mai importante info (transport, costuri, service, etc) se regasesc intr-o ordine exemplara pe coloana din dreapta, amanunt care le face foarte accesibile oricarui vizitator.

Referitor la produse, observ ca acestea se impart in mai multe categorii : articole vestimentare, electronice, electrice, electrocasnice, jucarii, cadouri, etc. Mi se pare o idee foarte buna faptul ca magazinul Quelle contine produse numeroase si cat mai diversificate, astfel ca nu mai trebuie sa traversezi o mare parte din universul online pentru a gasi ceea ce cauti. Judecand dupa categoriile de produse existente pe site estimez ca targetul site-ului ocupa o lungime excelenta pe scara preferintelor si a varstelor.

Un quality brand cum e Quelle nu poate sa distribuie decat produse de calitate. Puteti observa pe site nume grele precum : Nike, adidas, puma, bosch, LG, Panasonic si multe altele. Iar acest aspect poate fi luat in calcul drept un alt exemplu pentru care Quelle este un brand de top.
Deci, e cel mai tare site de haine online ce sa mai!

- Excelent domnu’ FBI, ai castigat masina!!!!
Doamnelor si domnilor, emisiunea noastra a luat sfarsit. Ne vedem vineri la aceeasi ora la o noua editie a emisiunii Internetul Netului. Ciao!

[In culise] :

FBI : - Varule, ce fac cu rahatu’ asta de masina?

Prezentator : Nu stiu, valea ca nu am timp.

FBI : - Ma, asa vorbesti tu cu mine??? Ca poate ma enervez acu si….

Prezentator : - Si ce ma???

FBI : - Si imi trag o masina tare... o sa vezi tu...

Prezentator : Hahahaha…. Ce rabla de masina i-am dat lu’ fraierul asta. Dupa terminarea concursului, prezentatorul se duce in parcare unde in locul masinii lui (un Mercedes de toata frumusetea) gaseste Trabantul oferit la concurs.
Pe capota scria mare cu grafity :
Ce bine imi pare ca ai luat teapa
Ti-am luat Mertanu' si te-am spart
E randul tau sa conduci o rabla
Bip bip (cenzura) de infumurat

Articol scris pentru concursul SuperBlog 2009, organizat de pcnews.

3 comentarii:

Daniela spunea...

sunt sub birou de ras :)), bai ce-a putut sa-ti treaca prin cap :)). Auzi, cand o face mintea ta pui, imi dai si mie unu'? Promit sa am grija de el.

Tony spunea...

Fain, ai o imaginatie bogata :))

e-Lari spunea...

Foarte tare! :))

Imi place "despre tine"! :)