Notebook-ul Asus m-a salvat

sâmbătă, 17 octombrie 2009

E ora 11:13 minute. E noapte si ploua.

Ma gasesc la volanul masinii mele si ma indrept spre casa. Fusesem la ziua o petrecere surpriza, unde m-am distrat foarte bine, si unde am primit cadou un laptop Asus UL30 precum si un kit de internet whireless.

Sesizand pierderi de putere ale motorului, trag pe dreapta si arunc o privire la motor.

Sterg bujiile, verific fisele, diverse contacte, si dupa aia o pornesc sa vad daca s-a imbunatatit ceva. Surpriza a fost ca masina nu a mai pornit.

Neavand telefonul la mine, deschid laptopul, ma loghez la adresa de email avand intentia sa trimit un mesaj acasa, pentru a-mi informa familia cu privire la cele intamplate…Un mail nou imi atrage atentia.

Il citesc, si aflu ca editorul meu vrea manuscrisul complet al romanului meu pana a doua zi. Am uitat sa va spun ca sunt scriitor.

Aflandu-ma in masina, pe marginea unui drum pustiu, dau scaunul pe spate, si ma las in voia laptopului.

Am prostul obicei de a purta intotdeauna la gat stick-ul cu proiectele mele, dar de data asta mi-a prins bine. Asadar am conectat stick-ul la laptop si m-am apucat de finalul romanului.

Curprins de un incredibil val de inspiratie, incep sa scriu, si iarasi sa scriu.

Orele treceau precum secundele, si ma temeam ca n-o sa termin la timp. Pot sa spun ca m-a impresionat viteza si precizia acestui laptop care m-a ajutat extrem de mult sa-mi fac treaba. Ecranul mare de 13,3 inch a fost mai mult decat suficient.

In jurul orei 10 dimineata, romanul era terminat si trimis editorului meu.

Nici prin cap nu-mi trecea ca o sa reusesc sa termin romanul si sa-l predau la timp. Mai ales ca nu ma asteptam ca bateria laptopului sa reziste atat de mult.

Ceva mai tarziu am aflat ca laptopul acesta are o autonomie a bateriei de 12 ore, folosind tehnologii de ultima ora cu consum redus.

Acum imi dau seama cat de mult a depins cariera mea de scriitor de aceasta minune a tehnologiei!

Va recomand notebook-ul din toata inima, si va garantez ca n-o sa va lase la greu.

Il puteti achizitiona de la pcgarage.


Acest articol este scris pentru concursul organizat de PcNews.


2 comentarii:

Dorin spunea...

interesant articol bafta in continuare.

VRD spunea...

Multumesc frumos Dorin