Email gratuit vs. email profesional

duminică, 25 octombrie 2009

99,9% din cei care au internet, au cel putin o casuta de mail, iar o mare parte din ei folosesc servicii gratuite.
Pentru o persoana oarecare, sunt acceptabile. Dar cand vine vorba de jucatori importanti, precum firme sau companii, alternativa email-ului profesional este des luata in calcul.

Eu personal folosesc si Yahoo si Gmail - sunt gratuite, si, pentru mine personal, sunt ok. Dar trebuie sa recunoasc ca au minusurile lor : de la intarzieri in primirea de mail-uri, pana la erori si probleme care le fac imposibil de utilizat.
O companie care se respecta, are nevoie de un client de email profesional, care sa ofere siguranta datelor, confidentialitate maxima, stabilitate si functionare ireprosabila. Iar aici intervine Hosted Axigen cu o ofera de nerefuzat!
Acum poti avea casuta ta de email profesional la doar 1 euro/luna!

Ce trebuie sa stii e ca Axigen este considerat unul din primele 10 servere de email din lume, deci este un quality brand, un serviciu pe care te poti baza oricand si oriunde.
Serviciul se remarca deasemenea printr-o gama larga de solutii si functii pusa la dispozitie oricarui client, dintre care enumeram accesul personalizat in detaliu, personalizarea pe grupuri, precum si sincronizarea cu terminale mobile care-ti permite sa fii intotdeauna conectat si la curent cu orice informatie importanta!

Hosted Axigen garanteaza un uptime de 99.9%, backup complet pentru toate fisierele stocate, securizarea maxima a informatiei prin firewall, antivirus si filtru anti-spam si serviciul de suport tehnic 24 de ore din 24, 7 zile din 7!

Avand nu mai putin de 14 centre de date, extinse pe 4 continente, si servind pana in prezent cca. 800 000 de clienti, Hosted Axigen reprezinta solutia optima pentru toti cei care doresc un client de email de calitate, sigur si mereu functional.

Asadar, alege succesul si prosperitatea afacerii tale! Alege increderea, stabilitatea si siguranta oferita de Hosted Axigen!

Articol scris pentru concursul organizat de pcnews.

2 comentarii:

Tony spunea...

Un articol cu toate detaliile...exact asa cum imi place! :D Felicitari si bafta in continuare!

VRD spunea...

Multumesc, la fel!