Brandurile Real

sâmbătă, 24 octombrie 2009

Real,-Hypermarket este unul din hypermarketele cu cea mai mare ascensiune. Sunt destule astfel de hypermarkete, multe chiar aparute inaintea lui, dar ceea ce am observat e ca Real e unul dintre acei concurenti care stiu sa-si joace cartile cum trebuie.
Pai, in primul rand, la capitolul publicitate stau excelent.
Cred ca am memorat fiecare cuvintel din reclamele tv care promoveaza brandul Real.
In al doilea rand, la Real gasesti orice, deci chiar orice.
Iar preturile sunt excelente!
Zilele trecute le-am facut o vizita celor de la Real, cu intentia de a-mi cumpara un dvd player. Am gasit un Akai cu divx super la ~140 ron, produs pe care l-am zarit intr-un magazin de electronice (nu dau nume) cu cateva zeci de ron mai scump. Deci, chiar se merita.
Iar o data intrat in Real, cumperi si aia si aia si aia, pentru ca ai de unde alege, preturile sunt foarte mici iar calitatea este excelenta.
Mi-au sarit in ochi si produsele inscriptionate cu brandurile proprii.
Sa le trecem un pic in revista, sa va dati seama despre ce e vorba:

- Tip - produsele TIP se adreseaza tuturor celor care vor produse de calitate la preturi mici. Cu siguranta nu gasesti preturi mai mici precum cele aplicate gamei TIP.
- real,-Quality - produsele se remarca prin calitatea de top si preturile foarte bune. Daca esti genul pretentios cand cumperi ceva, daca vrei produse cu o calitate similara sau chiar mai buna decat a producatorilor de inalt nivel, alegerea ta este real,-Quality!
Uita de brandurile arhi cunoscute, pentru ca vei plati marca. Tinteste calitatea!
- real,-Bio - aceste produse se adreseaza celor care tin la sanatatea lor si vor sa consume numai produse de calitate, naturale si ecologice. Asadar, spune nu acelor produse de calitate indoielnica, care pot dauna sanatatii tale. Alege o alimentatie sanatoasa, alege real,-Bio!
-real,-Selection este precum Lexus la Toyota, adica brandul premium, si se impune prin produse deosebite, speciale si de cea mai buna calitate... si totusi foarte accesibile la pret.
Rasfata-ti gusturile cu specialitatile real,-Selection!

Asadar, dupa cum vezi, la Real ai de unde alege. Aici gasesti numai produse bune, foarte bune si excelente.
Cu alte cuvinte, conteaza pe Real! Pentru ca, calitatea conteaza...

Acest articol este scris pentru concursul Superblog 2009 organizat de pcnews.

2 comentarii:

Tony spunea...

Sa folosesti sanatos DVD Player-ul!
Succes in continuare! ;)

VRD spunea...

Ms Tony, succes si tie