Angajari BPP

duminică, 4 octombrie 2009
Pentru ca intotdeauna v-am obisnuit cu articole de calitate ce trateaza subiecte de actualitate, in prezentul articol am ales sa tratez piata ofertelor de munca.
M-am oprit asupra jobului lansat de compania Netpress Consulting, care mi-a atras atentia.
Postul oferit de companie este cel de agent de vanzari, deci practic accesibil multora dintre noi, si consta in prezentarea si promovarea serviciilor in mod profesional, identificarea de clienti, contractare publicitate.
Se cauta persoane dinamice si motivate pentru postul amintit mai sus, care vor fi rasplatite in functie de contractele incheiate. Deci poate fi considerat un al doilea job deoarece agentii de vanzari vor fi platiti in functie de rezultatele obtinute si nu de timpul petrecut "la servici", aspect cat se poate de imbucurator pentru cei care au deja o slujba, dupa parerea mea.
Pe langa comisionul din vanzari, poti beneficia de bonusuri si beneficii, care fac oferta si mai atractiva zic eu.
Asadar, daca esti o persoana ambitioasa, dinamica, perseverenta, cu foarte bune abilitati de comunicare si negociere, dornica de castiguri suplimentare, aplica acum la acest job trimitand un CV si datele de contact pe adresa : office@banipepost.com.

Dupa parerea mea, initiativa BPP [Bani Pe Post] este cu siguranta laudabila, oferta companiei potrivindu-se de minune tinerilor, elevilor si studentilor dornici de a castiga un ban in plus.
Eu personal ma gandesc serios la jobul propus, si foarte probabil si voi.
Succes!

0 comentarii: