Huburile DC

sâmbătă, 9 mai 2009
Huburile sunt un fel de chat-uri virtuale care ofera si posibilitatea de a downloada fisiere (foto, video, jocuri, etc) pe care utilizatorii le pun la dispozitie.
Deci e o alternativa gratuita de a descarca filme, muzica, jocuri, etc. Misto!
Multi din voi au habar de notiunea de hub DC. Iar aceia care aud pentru prima data de asa ceva, o sa vreti si voi sa beneficiati de aceste chestii care in mod normal costa bani... Asa ca, pentru a accesa unul sau mai multe huburi si de a beneficia de avantajele lor, aveti nevoie de un client direct connect. Cele mai populare dintre ele sunt : strong dc, odc ... Instalati unul din ele, si cautati mai multe info despre configurare facand un search pe net > Google, Yahoo, etc.
Mai trebuie adaugat faptul ca descarcarea de fisiere, de orice tip, este ilegala si poate avea consecinte destul de grave - in cazul in care esti "descoperit" bineinteles - hotul neprins este negustor cinstit, stiti expresia.
Asa ca, in caz ca nu ati stiut ce sunt alea huburi, aflati acum de la nimeni altul decat mine. Cine sunt eu? Unul care scrie de plictiseala pe blog... Eu sunt doar un fel de mesager. Eu ti-am dat pontul... acum depinde de tine ce faci cu el.

0 comentarii: