Big Stan - o comedie de 5 stele

joi, 27 februarie 2014
Nume : Big Stan
Categorie : Film comedie
An aparitie : 2007

Review :

Big Stan este o parodie care prezinta povestea unui escroc imobiliar pe nume Stan Minton, care la un moment dat este condamnat la 2 ani de inchisoare. Temandu-se sa nu fie maltratat sau violat de ceilalti detinuti, angajeaza un maestru de arte martiale care-l instruieste, astfel ca intr-o scurta perioada de timp "Big Stan" devine un maestru kung fu.
Ajuns la inchisoare in postura de detinut, Stan isi propune sa-l infrunte pe "cel mai mare si cel mai tare" detinut, pe care reuseste sa-l "rupa in bataie", castigand astfel respectul si simpatia celorlalti...dar nu si a gardienilor.
Dupa o prima vizionare, putem spune ca filmul este destul de amuzant si te binedispune ca oricare film in care a jucat Rob Schnider.
De remarcat e ca "Big Stan" este o productie care il are ca regizor chiar pe Rob Schnider, despre care cred ca a facut o treaba extraordinara cu acest film.
Rolul lui Stan i s-a potrivit de minune actorului, care prin farmecul sau si nota de amuzament maxim data filmului, reuseste sa creeze o parodie de nota 10.
Povestea filmului a fost pe placul meu, cu puscarii, detinuti si restul tacamului...nu am ras de replicile folosite pe cat am ras de comportamentul lui Stan si felul lui de-a fi. Rob Schnider pare un actor facut pentru comedii, asa cum este si Jim Carey...probabil ar fi aiurea sa-l vezi jucand intr-un film serios.
Revenind la film, putem spune ca este un film care prezinta o situatie reala de viata, cu unele situatii trase de par, care reuseste sa te binedispuna cu adevarat. Nu e un film la care sa razi in hohote, probabil unora li s-a parut chiar plictisitor...dar eu zic ca merita vazut - chiar daca numai pentru faptul ca in capul listei de actori se afla Rob Schneider.


Galerie foto :











Trailer :



Powered by Premium Media

0 comentarii: