Barcelona a castigat Champions League

duminică, 29 mai 2011
Barcelona este noua regina a Europei!!! A castigat trofeul UEFA Champions League 2011 in fata britanicilor de la Manchester United, cu scorul de 3-1.

Initial, partida s-a jucat destul de echilibrat. Primul gol a venit in minutul 16 din partea Barcelonei (Pedro), insa bucuria spaniolilor n-a durat mult, pentru ca-n minutul 34 Rooney a restabilit egalitatea.
In repriza a 2-a, lucrurile s-au intors in favoarea celor de la Barcelona, care au inceput sa controleze jocul printr-o posesie fantastica.
In minutul 54 Messi a reusit sa marcheze un superb gol, veteranul Van der Saar fiind pacalit de traiectoria ciudata a sutului expediat de argentinian.
In minutul 69, David Villa marcheaza un gol absolut fantastic, si astfel restabileste scorul final de 3-1. Lionel Messi a fost declarat jucatorul meciului.

Un cadru interesant l-a avut ca victima pe sir Alex Ferguson, caruia ii tremurau mainile, din cauza acumularii de nervi, cel mai probabil.
Desi initial declarase ca "daca Barcelona castiga, este un lucru normal. Ar fi o surpriza sa castigam noi", probabil ca-n adancul sufletului sau spera intr-o victorie a echipei antrenate de el. 

0 comentarii: