Filme, muzica, jocuri full free download

sâmbătă, 30 aprilie 2011
Statisticile arata faptul ca o mare parte din utilizatorii de internet viziteaza destul de frecvent site-urile cu continut ilegal, in vederea descarcarii de materiale multimedia pe care, in mod obisnuit, ar trebui sa plateasca bani.

Tuturor ne plac lucrurile gratuite, dar trebuie sa luam seama la masurile ce vor urma in cazul in care pirateria continua sa faca valuri uriase. Daca tineti minte, se ajunsese la un moment dat ca politia sa faca vizite la domiciliu si sa confiste hardurile cu continut ilegal!
Inalta Autoritate pentru Lucrari si Protectia Drepturilor pe Internet din Franta a inceput de ceva timp sa urmareasca ip-uri si sa trimita mail-uri de avertizare. Si exista nenumarate astfel de exemple.

Desi se iau tot felul de masuri impotriva pirateriei, trebuie sa recunoastem faptul ca sunt mult prea multi cei care practica furtul online, astfel incat daca s-ar aplica legea la modul cel mai strict, probabil mai mult de jumatate din populatia lumii s-ar afla dupa gratii. Si atunci, cine-ar mai plati taxe si impozite la stat???

Legea romaneasca cu privire la pirateria pe internet suna in felul urmator :
"Art. 139
8 din Legea nr. 8/1996 completată şi modificată

Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 4 ani sau cu amendă punerea la dispoziţia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte reţele de calculatoare, fără consimţământul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricanţilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel încât publicul să le poată accesă în orice loc sau în orice moment ales în mod individual."

0 comentarii: