Prostii specifice netului...

vineri, 31 iulie 2009
Toata ziua cand intru pe YM, va aud : "daca citesti mesaju asta cu mana pe mouse, se intampla nu stiu ce ... care iesiti pe afara? ... caut gagic ..." si alte tampenii. Mai oameni buni, din cauza ca stresati lumea cu mass-uri d-astea primiti ignore, si pe urma va faceti ca nu stiti de ce.
Messu' asta pentru voi cred ca e ceva grozav...ca nu mai trebuie sa dati banii pe sms-uri. Doar porniti Pc-ul si tastati pe mess pana tociti tastatura.
Alta prostie mi se pare HI5. De ce isi pun fetele si baietii poze pe site-ul ala? Sa ii vada toata planeta cat de mari si tari sunt ei?! Sau sa se simta bine cand vad comm-uri de genu' : "esti frumos/frumoasa poop ... ce nice esti ... esti marfa rau " si altele. Daca va uitati pe site-uri HI5, pe majoritatea vedeti comm-uri d-astea trase la xerox.
A 3-a chestie e blog-ul. Dar aici macar se pot scoate bani din reclama. Totusi sunt cateva bloguri mari si tari, in rest celelalte sunt de dragul de-a fi. Tu de exemplu de ce ti-ai face un blog? Ca sa scrii acolo ce-ai mancat la pranz? Sau ca te-ai inecat cu o jumara? pfff...
Irositi spatiu web degeaba. Macar daca faci un blog, ocupa-te de el ... ca am vazut o multime de bloguri lasate in paragina.
O alta chestie care imi vine in minte e hubul. Niste chat-uri virtuale, unde userii pot downloada jocuri, filme si alte fisiere de la unul la altul. O alta prostie...si inca o prostie care costa bani, deoarece nu exista hub hosting decat platit. Si uite cum faci : te rogi de lume sa intre pe hubul tau...si stai ca fraieru si te uiti la ei. Din cand in cand cand zice cate unu cate-o idiotenie, il dai afara. Deci de ce sa platesti banii aia? Pentru ce? Ca sa dai kick si ban? Mi se pare o aberatie...
Nu ma intelegeti gresit, fiecare poate face ce vrea. Nu impun la nimeni nimic. Romania e o tara libera din cate se aude, asa ca sunteti liberi sa va faceti damblaua.
Ce am scris mai sus e parerea mea... voi puteti sa tineti cont de ea sau nu. Hai ca trebuie sa plec...bye!

0 comentarii: