Wikipedia

marți, 23 iunie 2009
Cati din voi nu stiu ce e Wikipedia? Este un site disponibil in foarte multe limbi, un site cu caracter enciclopedic, unde poti gasi informatii despre orice, absolut orice : de la masini, personalitati, muzica, filme, pana la plante, animale, etc.
Interesant e faptul ca si tu poti contribui la dezvoltarea acestui site, prin scrierea de articole, insa numai articole cu caracter enciclopedic... asa ca, daca v-ati gandit sa scrieti un articol prin care doriti sa vindeti ceva sau sa faceti reclama la un site, mai ganditi-va o data...orice informatie cu continut neadecvat, va fi stearsa imediat.
Asa ca, daca doresti sa contribui cu ceva folositor, cu o informatie care probabil va ajuta multi oameni, Wikipedia iti ofera aceasta ocazie...
Nimeni nu te obliga sa faci nimic...dar daca totusi vrei sa faci ceva, fa cum trebuie acel lucru.
Nu fac reclama la Wikipedia, nu am luat bani sa scriu despre acest site...pur si simplu apreciez foarte mult acest site, aceasta comunitate de oameni care doresc sa ne impartaseasca si noua din cunostintele lor si chiar pierd o parte din timpul lor liber documentandu-se si strangand informatii pentru a realiza un articol de calitate, un articol care este pus la dispozitia intregii lumi prin intermediul acestui site. Profit nu exista, ci numai bunavointa si dorinta de a face ceva bun si folositor.

0 comentarii: