Johannes e noul Coperfield?!

duminică, 7 iunie 2009


Cred ca stiti cu totii reality show-ul iREAL de pe Pro tv, care il are in centrul atentiei pe iluzionistul Johannes. Ei bine, dupa ce s-a anuntat ca intr-o viitoare emisiune Johannes va face un truc impresionant, am zis sa nu ratez aceasta editie.
So, am urmarit emisiunea : dupa mai multe minute de trucuri de "umplutura" cu carti, urmeaza atractia zilei...Johannes se aseaza intins, dezbracat pana la brau, pe un covor de cioburi...iar in urma lui se afla un cilindru compactor, care avea sa treaca peste iluzionist...lucru care s-a si intamplat de altfel.
Daca trucurile cu carti, indiferent cat de impresionante ar fi, au o explicatie in spate, aici nu mai poate fi vorba de asa ceva...acest lucru a fost cat se poate de real.
Asa ca, ce aveti de spus? Cum a putut scapa cu viata Johannes dupa ce a fost strivit de masinaria aia? ... ca sa nu mai spun ca nu avea nici macar o zgarietura pe corp...
Deci, aici nu mai poate fi vorba de gasirea unei explicatii, pentru ca ceea ce s-a intamplat pur si simplu nu poate fi explicat.
Deci am asistat la un numar de pura magie, fara elemente ascunse, fara asi in maneca...
La ora actuala Johannes este considerat cel mai mare iluzionist roman, si, daca continua in ritmul asta, nu este exclus sa calce pe urmele lui David Coperfield, celebrul iluzionist care a socat intreaga lume printr-un numar de magie prin care a reusit sa treaca prin marele zid chinezesc.

0 comentarii: