Masina-elicopter

joi, 28 mai 2009

Au aparut pe net o serie de poze care infatiseaza prototipul creat de PAL-V, un hibrid cu 3 roti, care, spre deosebire de alte autovehicule, zboara.
Viteza maxima a vehicului este de 185km/h, atat pe uscat cat si in aer, si poate atinge o altitudine maxima de 1200 de metri.
Daca acum ne omoara traficul infernal din Bucuresti, si se produc gramezi de accidente zilnic, ma gandesc cum o sa fie sa zbori cu ciudateniile astea. O sa se umple cerul de asemenea chestii si o sa ne ferim cu totii sa nu ne trezim cu asa ceva peste noi :))
Sa vedem atunci coada la permise de conducere, ca doar n-o sa conduci asa ceva cu B-ul. O alta chestie e faptul ca o sa avem nevoie de locuri de parcare si pentru asa ceva nu? S-ar putea insa amenaja si acestea pe cladiri inalte, blocuri, etc.
In orice caz, poza de mai sus reprezinta o minciuna gogonata, nu exista asa ceva...de fapt exista, dar nu arata nici pe departe asa.
Vehiculul real PAL-V e un mini elicopter banal, o investitie dezamagitoare... Pentru mai multe detalii, priviti clipul de mai jos :

0 comentarii: