High Definition

sâmbătă, 9 mai 2009
Cu totii cred ca ati vazut emisiunile si programele anuntate de unele posturi de televiziune, ca fiind transmise in format high definition. Ce este acest high definition? Pai dupa cum ne spune si traducerea engleza-romana, inseamna inalta definitie, si se refera la partea grafica.
Pot spune ca am fost la un magazin specializat...si am privit cu atentie doua tv-uri lcd, unul obisnuit si unul high definition...si pot spune cu mana pe ce vreti dvs. ca nu merita suma considerabila pe care trebuie sa o adaugi pentru a detine un tv cu high definition. Intradevar, se observ deosebiri, dar nu asa de accentuate incat sa merite cheltuiala...
Daca ne gandim mai bine, de ce avem noi nevoie de un tv cu high definition? Deocamdata posturile de televiziune nu transmit in format HD decat anumite programe...iar pentru a putea beneficia de tehnologia tv-ului dvs. cu HD, trebuie sa mai dai o raita si pe la stand-ul de antene satelit si sa achizitionezi una capabila sa decodeze semnalul high definition. Tare!
De asemenea ar trebui sa aruncati vechiul dvd player si sa dati cateva sute bune de euro pe un dvd player cu blu-ray ... ca sa vedeti "Nora pentru mama" in format high definition :))))
Deci, dupa cum vedeti, nu puteti sa va plangeti ca nu aveti pe ce sa cheltuiti banii :)))
Ne mai auzim!

0 comentarii: