Produsele naturiste : eficienta maxima fara efecte secundare!

joi, 13 noiembrie 2014
Ma gandeam la anii in care aveam acnee si mi se prescriau tot felul de solutii si pastile pe baza de chimicale, care-si faceam efectul doar pe moment si imi provocau tot felul de reactii adverse extrem de neplacute.
Cosmarul a trecut cand am descoperit farmacia naturista, iar folosind diverse produse pe baza de plante am reusit sa capat o piele de invidiat.

Ce vreau sa va spun este ca, afectiunile dermatologice si nu numai, apar ca urmare a impovararii organismului cu tot felul de chimicale, E-uri, coloranti etc. Ganditi-va ca acum cateva sute de ani, pe cand nu existau medicamentele si toate chestiile astea nocive din ziua de azi, lumea era mult mai sanatoasa. In ziua de azi, apar tot felul de boli, atat datorita alimentatiei nesanatoase cat si datorita poluarii si produselor farmaceutice pe baza de chimicale pe care le utilizam frecvent si care dauneaza pielii, ficatului, rinichilor, stomacului, colonului etc.

Acum insa putem schimba ceva, putem inlocui medicamentele conventionale cu produse naturiste, bazate pe plantele lasate de Dumnezeu, creatorul nostru, si care pot ameliora orice problema de sanatate, lucru dovedit de-a lungul timpului, fara a provoca vreun dezechilibru interior sau a produce vreun efect nedorit!

Fie ca va confruntati sau nu cu diverse probleme de sanatate, va recomand ca-n fiecare an sa faceti o cura de detoxifiere a organismului, lucru care poate fi de mare ajutor in lupta impotriva oricarei afectiuni sau chiar preveni aparitia acestora.
O cura de detoxifiere va va ajuta sa eliminati toate toxinele din organism acumulate de-a lungul timpului si va restabili sau sustine buna functionare a organismului dvs..
Pentru aceasta recomand ColonHelp Detox Forte, un detoxifiant foarte popular in Romania, recunoscut pentru eficienta sa.

https://www.vitalplant.ro/detox-forte-240-gr-zenyth.html

Incet-incet iarna isi intra in drepturi si odata cu instalarea sezonului rece vine si nedorita raceala, care de multe ori se incapataneaza sa nu mai plece.
Sincer sa fiu, pana sa descopar produsele naturiste, ma imbolnaveam in fiecare iarna, chiar de mai multe ori si o tineam asa pana la venirea primaverii. O binevoitoare doamna doctor mi-a recomandat ca pe intreg parcursul iernii, sa iau un supliment ce contine echinaceea, vitamina C si zinc. In felul acesta am reusit sa tin racela si gripa la distanta cu succes, cu cheltuieli extrem de mici.
Va atasez mai jos produsul folosit de mine si intreaga mea familie, care este 100% natural si care costa numai 11,80 lei la magazinul vitalplant.ro !

https://www.vitalplant.ro/echinacea-vitamina-c-zinc-24-comprimate-zdrovit.html

Deci, inca o data va sfatuiesc sa evitati pe cat posibil produsele care prezinta posibile efecte secundare, abordati calea naturista, protejati-va organismul de tot ce e daunator, alegeti sanatatea si bunastarea dvs!
Eu asta am ales si ma bucur de viata la maximum in fiecare zi!

0 comentarii: